HTML

A kifordult világ

Mindenki megőrült Budapesten, mégsem járkál sztaniolból gyártott süvegben

A budapesti fura lányokról

JoeHorseDick 2009.02.03. 16:07

A tipikus fura lány: egyetemista, de kikéri magának, hogy "egyetemi hallgató". Barátnőivel hetente többször jár színházba és moziba is természetesen. Kizárólag ismeretlen kapca-színi írókért, rendezőkért; ezek zsíros és püffedt nászából származott, fehér zajt szimuláló elidegenedett darabjaiért és a tucatmagyar színészekért rajong. Természetesen amint lehetősége van, személyesen is igyekszik ápolni kapcsolatait ezekkel a (sokszor kötött sálba és pulóverbe burkolózó, tömeggyilkosokat megszégyenítő arcberendezéssel rendelkező) elemekkel. Élőhelye a belvárosi kocsmák, elsősorban a romkocsmák bármely tere, csak legyen mindig a kezében egy sör és egy szál cigi.

Természetesen a dohányzás elválaszthatatlan bulikellék, a tömény nikotinfüst tokától bokáig (és derék magasságban is) tökéletesen lenyalogatható akárhány réteg ruha alatt is. Na persze az is legyen magára nagyon büszke, akinek ez az úrnői kegy kijár, hiszen minimum rasztahajú, betépett és irtólaza; minimum két méteres kannak kell lenni hozzá. Túl idős se legyen az áldozat, ideális ha 2 - az úrnő szélsőséges korát (szerencse, hogy az állam 12 félévet fizet) figyelembe véve 5 évvel is lehet fiatalabb "a pasi". Azért a betöltött 18 éves korra illik figyelni. Buli nincs mértéktelen kopulálási vágy nélkül, illik a társaságban jelenlevő összes hímmel kikezdeni, de azért a körön kívülieket se hagyjuk ki. Egy este legalább 3 (majd valamikor) férfivá érő ölében illik ülni, csókolózni minimum ugyanennyivel kell - az utóbbi halmaz nem feltétlenül részhalmaza az előzőnek.

Zenei ízlése és hozzáértése nem mutat túl a barátnői barátnőitől áttételesen beszerzett alter-pop (haha) mp3-ak 12.000Ft-os eldobható kínai empénégyes játékosra való feljátszásán; két folderbe gyűjti a számokat: "bulizós zenék" és "broken love". A csecsemőnek minden új, a Nouvelle Vague "műveiről" körömszakadtáig állítja, hogy mindet az ikonjai szerezték, az együttes tagjaiért bolondulásig rajong; de a B37-re az 5k-s jegyet sajnálta kifizetni (az 2 bulizás ára = 2x3x3 új kiskan megismerési lehetősége!)

Önálló életvitelre alkalmatlan, társbérletében vagy kollégiumi szobájában jellemző a szétdobált szennyes; étkezési szokásai a mirelit pizza, a mentes víz és a gin-tonik között hullámoznak tova.

Az egyetem sikeres elvégzése után (+2 év) addig hajszolt hagymázas álmait félredobva, tetszőleges titulusú diplomájával egy multinál fog telefonos operátorként elhelyezkedni a mindenkori minimálbér kétszereséért.

Ideális párja a budapesti fura fiú (holnap)

Címkék: budapesti fura lány kifordult világ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kifordultvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr64920461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása